Gjeni Mobile SH.P.K.

Gjeni Mobile SH.P.K.

Gjeni Mobile SH.P.K.

Gjeni Mobile SH.P.K.

wk26

Contact Information

Address
Magjistrale Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve
Code
3101