FURRA MENDI SH.P.K.

FURRA MENDI SH.P.K.

FURRA MENDI SH.P.K.

FURRA MENDI SH.P.K.

wr36

Contact Information

Address
Rr. Driton Islami, Ferizaj
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta