INTERVALI SH.P.K.

INTERVALI SH.P.K.

INTERVALI SH.P.K.

INTERVALI SH.P.K.

xi61

Contact Information

Address
Rr. Engjëll Zefi, Fshati i Vjetër
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar
Code
1072