ELITE METAL SH.P.K.

ELITE METAL SH.P.K.

ELITE METAL SH.P.K.

ELITE METAL SH.P.K.

xk44

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511