BARDHI SC SH.P.K.

BARDHI SC SH.P.K.

Contact Information

Address
Magjistralja Prishtinë - Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
ARBK Code
2511
ARBK Activity
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre