Etjon Krasniqi B.I.

Etjon Krasniqi B.I.

Etjon Krasniqi B.I.

Etjon Krasniqi B.I.

yd39

Contact Information

Trade Name
Lumi Etit
Address
Rr. Astrit Bytyqi, Ferizaj
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta