Company Enisi & Leona SH.P.K.

Company Enisi & Leona SH.P.K.

Company Enisi & Leona SH.P.K.

Company Enisi & Leona SH.P.K.

yh32

Contact Information

Address
Mgjistralja Ferizaj - Gjilan, Dardani
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i fletëzave të rimesos dhe të panelave bazuar në dru (furniri)
Code
1621