ANB Baliu SH.P.K.

ANB Baliu SH.P.K.

ANB Baliu SH.P.K.

ANB Baliu SH.P.K.

zj71

Contact Information

Address
Rr. Driton Islami, 75, Ferizaj
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i produkteve të tjera nga druri; artikujve nga tapa, kashta dhe materialeve thurëse
Code
1629