Zekerja Vata B.I.

Zekerja Vata B.I.

Zekerja Vata B.I.

Zekerja Vata B.I.

zw41

Contact Information

Address
Rr. Dëshmorët e Kombit, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i tekstileve të tjera teknike dhe industriale
Code
1396