Nehat Sadriu B.I.

Nehat Sadriu B.I.

Contact Information

Address
Rr. Brahim Ademi, Koshare
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i hekurit dhe çelikut bazë, si dhe i ferrolegurave
Code
2410