NIT METAL SH.P.K.

NIT METAL SH.P.K.

Contact Information

Address
Rr. Driton Islami, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511