Silvete Idrizi B.I.

Silvete Idrizi B.I.

Silvete Idrizi B.I.

Silvete Idrizi B.I.

ax53

Contact Information

Address
Rr. Qamil Osmani, 16, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071