Bujar Gurgurovci B.I.

Bujar Gurgurovci B.I.

Bujar Gurgurovci B.I.

Bujar Gurgurovci B.I.

ts90

Contact Information

Address
Rr. Dëshmorët e Kombit, Ferizaj
ARBK Code
1072
ARBK Activity
Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar