METALUX HM SH.P.K.

METALUX HM SH.P.K.

Contact Information

Address
Bibaj, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511