DYNAMAX SH.P.K.

DYNAMAX SH.P.K.

Contact Information

Address
Rr. Syl Beka, Greme
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i sapunit, detergjentëve dhe produkteve të pastrimit, si dhe preparateve për shkëlqim
Code
2041