Noari Metal SH.P.K.

Noari Metal SH.P.K.

Noari Metal SH.P.K.

Noari Metal SH.P.K.

ck45

Contact Information

Address
Rr. Xhaferi, Mirosalë
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511