Kosovare Rexhepi B.I.

Kosovare Rexhepi B.I.

Kosovare Rexhepi B.I.

Kosovare Rexhepi B.I.

dr70

Contact Information

Address
Rr. Ferizaj, 28 Nëntori, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.)
Code
1419