Sedullah Duraj B.I.

Sedullah Duraj B.I.

Sedullah Duraj B.I.

Sedullah Duraj B.I.

eb91

Contact Information

Trade Name
Furra Piceria Tafa
Address
Dardani, Ferizaj
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta