Delija Qenaj B.I.

Delija Qenaj B.I.

Delija Qenaj B.I.

Delija Qenaj B.I.

zv75

Contact Information

Address
Rr. Rexhep Bislimi, Ferizaj
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta