Gëzim Terziu B.I.

Gëzim Terziu B.I.

Gëzim Terziu B.I.

Gëzim Terziu B.I.

ec56

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i artikujve të tjerë prej letrës dhe kartonit p.k.t.
Code
1729