Ismet Morina B.I.

Ismet Morina B.I.

Ismet Morina B.I.

Ismet Morina B.I.

eg94

Contact Information

Address
Rr. Ali Kelmendi, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071