RL Bakery & Conditori SH.P.K.

RL Bakery & Conditori SH.P.K.

RL Bakery & Conditori SH.P.K.

RL Bakery & Conditori SH.P.K.

el35

Contact Information

Address
Rr. 12 Qershori, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071