Rrahim Krasniqi B.I.

Rrahim Krasniqi B.I.

Rrahim Krasniqi B.I.

Rrahim Krasniqi B.I.

et23

Contact Information

Address
Rr. Driton Islami, Ferizaj
Social Info
License
ISO:9001, ISO:14001, BS OHSAS:18000, ISO:17025
ARBK Code
2221
ARBK Activity
Prodhimi i pllakëzave të plastikës, fletëzave, tubave dhe profileve