Halit Çollaku B.I.

Halit Çollaku B.I.

Halit Çollaku B.I.

Halit Çollaku B.I.

fz62

Contact Information

Address
Rr. Rexhep Bislimi, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071