Rifadije Krasniqi Imeri B.I.

Rifadije Krasniqi Imeri B.I.

Rifadije Krasniqi Imeri B.I.

Rifadije Krasniqi Imeri B.I.

gg94

Contact Information

Address
Rr. Tafaliu, Komogllavë
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar
Code
1072