Mustafë Maroshi B.I.

Mustafë Maroshi B.I.

Mustafë Maroshi B.I.

Mustafë Maroshi B.I.

gj55

Contact Information

Trade Name
N.P.T. Furra Enisi
Address
Rr. Vëllezrit Gërvalla 90, Ferizaj
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta