AL CONSTRUCTION SH.P.K.

AL CONSTRUCTION SH.P.K.

AL CONSTRUCTION SH.P.K.

AL CONSTRUCTION SH.P.K.

ha70

Contact Information

Address
Magjistalja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
ARBK Code
2511
ARBK Activity
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre