Leonard Maloki B.I.

Leonard Maloki B.I.

Leonard Maloki B.I.

Leonard Maloki B.I.

sk60

Contact Information

Phone
-
Address
Rr. Naim Beka, 32, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071