Nazmi Imeri B.I.

Nazmi Imeri B.I.

Contact Information

Phone
-
Address
Talinoc i Jerlive, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Farkimi, presimi, stampimi dhe palosja rrethore e metaleve; pluhuri metalurgjik
Code
2550