Shoqëria Tregtare B.B.F.-Company SH.P.K.

Shoqëria Tregtare B.B.F.-Company SH.P.K.

Shoqëria Tregtare B.B.F.-Company SH.P.K.

Shoqëria Tregtare B.B.F.-Company SH.P.K.

jf95

Contact Information

Address
Rr. Gurëz, Gërlicë
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhim i pijeve freskuese; prodhimi i ujit mineral dhe ujit tjetër në shishe
Code
1107