Ismajl Z. Ymeri B.I.

Ismajl Z. Ymeri B.I.

Ismajl Z. Ymeri B.I.

Ismajl Z. Ymeri B.I.

jh43

Contact Information

Address
Rr. Brahim Ademi, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071