Fitim H. Krasniqi B.I.

Fitim H. Krasniqi B.I.

Fitim H. Krasniqi B.I.

Fitim H. Krasniqi B.I.

jx13

Contact Information

Address
Rr. Rexhep Bislimi, 100, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071