THERRTORE BIFTEKU SH.P.K.

THERRTORE BIFTEKU SH.P.K.

THERRTORE BIFTEKU SH.P.K.

THERRTORE BIFTEKU SH.P.K.

kp57

Contact Information

Address
Talinoc i Muhaxherëve, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Përpunimi dhe konservimi i mishit
Code
1011