Asllan Nrecaj B.I.

Asllan Nrecaj B.I.

Asllan Nrecaj B.I.

Asllan Nrecaj B.I.

lg97

Contact Information

Address
Rr. Dëshmorët e Kombit, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar
Code
1072