Skender Asllani B.I.

Skender Asllani B.I.

Skender Asllani B.I.

Skender Asllani B.I.

lm97

Contact Information

Trade Name
N.T. Vlera
Address
Rr. Astrit Bytyqi, 182, Ferizaj
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta