Gëzim Pervizaj B.I.

Gëzim Pervizaj B.I.

Gëzim Pervizaj B.I.

Gëzim Pervizaj B.I.

lm98

Contact Information

Address
Rr. Sali Çeku, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071