Muhamet I. Zeqiri B.I.

Muhamet I. Zeqiri B.I.

Muhamet I. Zeqiri B.I.

Muhamet I. Zeqiri B.I.

lt63

Contact Information

Address
Balaj, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i makaronave, shpagetave dhe produkteve të ngjashme nga mielli
Code
1073