Izjadin Memeti B.I.

Izjadin Memeti B.I.

Izjadin Memeti B.I.

Izjadin Memeti B.I.

oc15

Contact Information

Address
Dardani, Ferizaj
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta