Xhafaj Group SH.P.K.

Xhafaj Group SH.P.K.

Contact Information

Address
Rr. Muharem Xhafaj, Mirash
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i produkteve të mishit dhe i mishit të shpezëve
Code
1013