Ëmblësira TRADITA SH.P.K.

Ëmblësira TRADITA SH.P.K.

Ëmblësira TRADITA SH.P.K.

Ëmblësira TRADITA SH.P.K.

og11

Contact Information

Address
Greme, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071