Besart Avdyli B.I.

Besart Avdyli B.I.

Besart Avdyli B.I.

Besart Avdyli B.I.

pi63

Contact Information

Address
Zaskoc, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese
Code
1623