Përparim Z. Bislimi B.I.

Përparim Z. Bislimi B.I.

Përparim Z. Bislimi B.I.

Përparim Z. Bislimi B.I.

pn31

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Prelez i Muhaxherëve
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511