Qazim Rahmani B.I.

Qazim Rahmani B.I.

Qazim Rahmani B.I.

Qazim Rahmani B.I.

qc55

Contact Information

Trade Name
Vëllezërit Rrahmani
Address
Rr. Dhjetori i Kombit, Dubravë
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta