TONI SH.P.K.

TONI SH.P.K.

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Bablak
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar
Code
1072