Xhejsa Company SH.P.K.

Xhejsa Company SH.P.K.

Xhejsa Company SH.P.K.

Xhejsa Company SH.P.K.

qs20

Contact Information

Address
Softaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i letrës dhe kartonit të valëzuar, si dhe ambalazhit prej letrës dhe kartonit
Code
1721