Velvet Aromatherapy SH.P.K.

Velvet Aromatherapy SH.P.K.

Velvet Aromatherapy SH.P.K.

Velvet Aromatherapy SH.P.K.

ro23

Contact Information

Address
Rr. Vëllezërit Gërvalla, AC Kati 1, 18, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i sapunit, detergjentëve dhe produkteve të pastrimit, si dhe preparateve për shkëlqim
Code
2041