ANITA GROUP SH.P.K.

ANITA GROUP SH.P.K.

ANITA GROUP SH.P.K.

ANITA GROUP SH.P.K.

sm27

Contact Information

Address
Rr. Epopeja e Jezercit, 9, Ferizaj
Social Info
License
ISO 45001 ; ISO 9001 ; ISO 27001 ; ISO 14001/2015
ARBK Code
2041
ARBK Activity
Prodhimi i sapunit, detergjentëve dhe produkteve të pastrimit, si dhe preparateve për shkëlqim