Mikreme Braimi B.I.

Mikreme Braimi B.I.

Contact Information

Trade Name
NTP 'Thertore Lybeteni'
Address
Magjistralja Ferizaj - Shkup, Ferizaj
ARBK Code
1011
ARBK Activity
Përpunimi dhe konservimi i mishit