Jeton Reçica B.I.

Jeton Reçica B.I.

Jeton Reçica B.I.

Jeton Reçica B.I.

ta33

Contact Information

Address
Rr. Vëllezërit Gërvalla, Ferizaj
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta