Marjan Gega B.I.

Marjan Gega B.I.

Marjan Gega B.I.

Marjan Gega B.I.

tq69

Contact Information

Address
Sojevë, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071